čtvrtek 20. října 2016

RECENZE-CARMEX

A-ahoj, dnešní článek bude recenze. Bude to recenze na balzám na rty od značky Carmex, kterou všichni určitě znáte. Tak jdeme na to!


Začnu asi vzhledem obalu. Jeho balení se mi moc líbí. Není to nic přehnaného a ani nic obyčejného. Líbí se mi ta kombinace žluté a červené.
Aplikace tohoto produktu je taky velmi jednoduchá. Je to v tubě, takže stačí trochu zmáčknout už to jede. Jsou i jiné různé varianty produktu. Například v tyčince nebo v kalíšku.
Na rtech trochu štípe, ale to je tím, že to ty rty regeneruje, že je vlastně spravuje. Je to opravdu skvělý pocit toto cítit na rtech. Po nějaké chvíli se to vstřebá, ale pořád to tam cítíte.
Voní krásně svěže po mentolu a někde tam cítím i trochu máty. Opravdu je to hrozně svěží vůně, která osvěží vaše rty i nos.
Jako celkové zhodnocení, bych to zhodnotila určitě kladně. Není to jen takový ten normální balzám. Opravdu cítíte, jak se vám ty rty regenerují. Je to super věc!
Můžete si ho objednat na stránkách notino.cz. Asi se divíte, že si změnili název. To všechno se dozvíte v některém z dalších článků.

Doufám, že se vám tenhle článek líbil. Snad se vám i produkt zalíbil a třeba si ho i pořídíte. :)

Pac a pusu Caroline

2 komentáře:

  1. Já už si říkám tak rok, že si ho objednám a furt nic :D Na Vánoce konečně snad jo!
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat